امروز   چهارشنبه   مورخ   30/آبان/1397   ساعت 02:00
کانال تلگرام
صفحه اینستاگرام
کانال آپارات
سامانه DMIS
تالار گفتمان
سامانه RaroMIS
نقشه 1
نقشه 2
گروه : اخبار استان
تاریخ انتشار : 14/آبان/1397
نویسنده : رضا صالح‌خیر
تعداد بازدید : 126
کد خبر : 3506
برگزاری دوره تخصصی ویژه نجاتگران خواهر البرز

https://185.50.37.31/roundcube/?_task=mail&_mbox=INBOX&_uid=5969&_part=2&_action=get&_extwin=1&_mimewarning=1&_embed=1

برگزاری دوره تخصصی پایه مدیریت بهداشت، آب و غذا در شرایط اضطراری در هلال احمر جمعیت کرج

 

دوره تخصصی  پایه مدیریت بهداشت، آب و غذا در شرایط اضطراری  در این شهرستان با شرکت ۲۱ امدادگر و نجاتگر خانم برگزار شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان البرز؛ سید فتح اله هاشم نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران داوطلب جمعیت هلال احمر استان البرز، حضور امدادگران و نجاتگران را در تمامی صحنه ها ضروری دانست و اظهار داشت: دوره تخصصی پایه مدیریت بهداشت، آب و غذا در شرایط اضطراری از جمله دوره های تخصصی تکمیلی امداد بوده که نجاتگران و امدادگران در آن دوره شرکت می کنند.

 

وی با بیان اینکه نجاتگران حاضر در این دوره آموزشی، با مباحث مختلفی آشنا می شوند، افزود: مباحثی نظیر

تعريف واژگان كليدي (غذا، تغذیه، امنیت غذایی، مواد مغذی ها)، كليات وتعاريف، شرح وظايف امدادگران، آب سالم ونحوۀ تأمین آن، تغذيه در شرايط اضطراری، بهداشت و نگهداري مواد غذايي، سوء تغذيه و بیماری‌هاي ناشي ازآن، بسته بندي مواد غذايي برای ارائه در سبد غذایی؛ روشهای محاسبه ارزش غذایی جیره غذایی؛ نیازهای ویژه غذایی گروه‌هاي آسيب‌پذير، استانداردهای منابع آب؛ استانداردهای تأمین آب، استانداردهای امنیت غذایی و تغذیه؛ استانداردهاي حداقلي آب ومواد   غذایی، از جمله سرفصل های این دوره آموزشی بوده است.

 

هاشم نژاد تاکید کرد: این دوره ی سه روزه به مدت 24 ساعت برگزار شده و امید است با مساعدت و همکاری معاونت آموزش و پژوهش استان و سایر مسئولین، دوره های تخصصی بیشتری برای ارتقای توان علمی و عملیاتی نیروهای امدادی این جمعیت برگزار شود